AKTUELNO

Emisija "Brak na neviđeno" svakog četvrtka u 22 časa na TV Pink

Ekipa emisije “Brak na neviđeno”, predvođena voditeljkom Milicom Kon, nije morala da putuje van Beograda da bi snimila emisiju koju vam prikazuje TV Pink u četvrtak, 23. maja od 22 časa. Oba kandidata koji su se prijavili da uz pomoć ove emisije “stanu na ludi kamen” ove sedmice dolaze iz prestonice.

Ona je Marija Kosanović (42), žena od gume, kako je zovu, za šta može da zahvali dugogodišnjem praktikovanju joge. Iza nje je jedan brak, sa sportistom, sa kojim je živela u inostranstvu.

Foto: Promo.

Potencijalni mladoženja je Petruš Janković (57), takođe razveden. Petruš je samohrani otac troje dece, od kojih je jedna ćerka teško bolesna.

Ćerka od sedmog meseca života ima epilepsiju, teži oblik, ne govori, ne hoda, ne jede samostalno – kaže Janković, koji o bivšoj ženi nema i ne želi ništa loše da kaže.

Foto: Promo.

Zanimljivost kod ovog para jeste njihova impulsivnost, jer oboje tvrde da su u prethodne bračne zajednice uplovili “na prvu loptu”.

Foto: Promo.

Ljubav na prvi pogled im se već desila oboma, a da li će tako biti i pred matičarkom emisije “Brak na neviđeno”, videćemo u četvrtak na TV Pink.

Pink RS

#Brak na neviđeno

#Televizija Pink

#emisija

'