AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Prvi dan ove nedelje TV Pink završava kao najgledanija komercijalna televizija, govore zvanični podaci. Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je u posebnim grupama gledalaca bio gledaniji i od Javnog servisa Srbije. Najveća razlika u odnosu na ostale emitere vidljiva je u grupi gledalaca starosti od 18 do 49 godina, kao i ženske populacija koja je dan iza nas provela uz Pink.

Na zvaničnoj top listi među šest najgledanijih emisija u danu sa auditorijuom od približno 22 odsto je emisija “Zadruga - izbor potrčka” , dok je oko 27 odsto auditorijuma dan završilo uz Pink i emisiju “Zadruga - preteres nedelje sa Milanom”.

Foto: Promo.

I u danu iza nas, ubedljivo najgledanija inforamtivna emsiija svih komercijalnih emitera je “Nacionalni dnevnik”, dok našu centralnu informativnu emisiju na listi najgledanijih, sa 21 odsto auditorijuma sledi “Nacionalni dnevnik u 13”.

Foto: TvPink Printscreen

Verna Pinkova publika novo jutro provodi uz naš jutarnji program, koji je i tokom jučerašnjeg dana najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera.

Verna Pinkova publika ispratila je i Pinkove serije: “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav”, dok je među najgledanjim zabavnim emisijama naša kratka forma “Premijera” koja u premijernom emitovanju ima gotovo 21 odsto udela u gledanosti.

Foto: Pink.rs

Hvala na pažnji i ostanite uz Vaš Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'