AKTUELNO

TV Pink i dalje na liderskoj poziciji.

TV Pink je u danu iza nas najgledanija televizija u Srbiji. Pored ukupnog broja gledalaca koji su dan proveli uz našu televiziju, Pink je gledaniji i u posebnim grupama gledalaca. Najveća prednost u odnosu na ostale emitere uključujući i Javni servis Srbije vidljiva je u grupama gledalaca ženske i urbane populacije, ali i gledalaca starosti od 18 do 49 godina.

Najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera je Pinkov “Nacionalni dnevnik” koji je pratilo vise od 20 odsto auditorijuma.

Foto: TvPink Printscreen

Pored centralne informativne emisije na listi najgledanijih našao se i “Jutarnji dnevnik”, dok je “Novo jutro” u danu iza nas najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: Pink.rs

Među najgledanijim emisijama tradicionalno je i naš serijski program i serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav” koje su u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Na visokoj poziciji u danu iza nas je i humanitarni šou “Kuća od srca”, dok je uz “Ami G show” bilo 23 odsto auditorijuma. Verna Pinkova publika pratila je direktna uključenja u “Zadrugu” i specijalnu emisiju “Zadruga - žurka”.

Foto: Promo

Hvala na poverenju i ostanite uz Vaš Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'