AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu šou programa "Brak na neviđeno".

Nova epizoda jedinstvenog šou programa "Brak na neviđeno" očekuje vas i ovog četvrtka od 22 časa na TV Pink!

Glavni akteri ovonedeljne epizode su samohrana majka šestoro dece i večiti neženja koji do sada nisu imali sreće u ljubavi, te su odlučili da uz pomoć emisije "Brak na neviđeno" pokušaju da pronađu srodnu dušu.

Očekujem punu i potpunu pažnju jer sam ja kraljica - rekla je ovonedeljna učesnica, dok je njen potencijalni savršeni partner otkrio kako zavodi žene:

Foto: TV Pink Printscreen

Volim da igram, tako se i udvaram.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada ju je suprug napustio, prestala je da veruje u ljubav i posvetila se deci, ali sada želi da ima praog muškarca uz sebe.

Kada nas je moj suprug napustio, bila sam razočarana, jer sam mu verovala - rekla je učesnica šou programa "Brak na neviđeno".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Nakon dve nedelje, ekipa emisije, na čelu sa voditeljkom Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista idealni partneri.

Da li će majka šestoro dece pronaći utehu u večitom neženji i da li jaka žena može da osvoji pitomog muškarca, saznaćete u novoj epizodi šou programa za upoznavanje "Brak na neviđeno" u četvrtak 17. januara od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'