AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju!

Televizija Pink je ovog vikenda bila je najgledanija televizija u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nielsen. U subotu je auditorijum naše televizije bio brojniji i od broja gledalaca Javnog servisa Srbije, a podjednako dobre rezultate imali smo i među publikom starosti 18-49 godina, urbanom populacijom ali i ženskom publikom.

Tokom sva tri dana vikend u samom vrhu gledanosti našao se naš serijski program. Serije “Zabranjena ljubav”, “Elif”, “Istanbulska nevesta” u samom su vrhu gledanosti, dok je u nedelju seriju Radoša Bajića “Šifra Despot” pratilo vise od 1.100.000 gledalaca.

Foto: Promo

Za informativni program TV Pink liderska pozicija, jer je tokom sva tri dana naš “Nacionalni Dnevnik” najgledanija informativna emisija svih emitera, dok su i ostali formati “Popodnevni dnevnik” i “Poslednja vest” u samom vrhu gledanosti.

Foto: TvPink Printscreen

U petak ste dan počinjali uz "Novo jutro" dok se za dane vikenda, Srbija budila uz “Žikinu Šarenicu”. Omiljeni show za celu porodicu "Pinkove zvedice" i ove nedelje je okupio milinski auditorijum.

Foto: Pink.rs/Promo

U subotu je na zvaničnoj top listi u prvih deset emisija čak pet Pinkovih. Prva na listi je vaša omiljena emisija “Magazin IN”, dok je uz “Paparazzo lov” u repriznom terminu bilo neverovatnih 22%. Sva direktna uključenja u najgledaniji rijaliti su u samom vrhu gledanosti, ali i specijalne emisije “Zadruga-nominacije” i “Zadruga-vanredno ubacivanje”.

Foto: TvPink Printscreen

Nedelja je rezervisana za autorsku emisiju Lava Pajkića “Kontravizija”, kao i za autorsku emisiju Ognjena Nestorovića “Premijera vikend special” koja je u svom terminu, u odnosu na sve emitere i ove nedelje bila najgledanija. Prva “Zadrugovizija” u drugoj sezoni vašeg omiljenog rijalitija, u četvorosatnom uživo programu okupila je više od neverovatnih 1.200.000 gledalaca.

Foto: Pink

Hvala na poverenju i ostanite uz vaš TV Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'