AKTUELNO

Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država Mišel Obama, izrazila je svoju podršku Kamali Haris kao demokratskoj kandidatkinji na predstojećim izborima.

U emotivnoj objavi na Tviteru, Mišel je pohvalila Kamalu zbog njenog pozitivnog stava, smisla za humor i sposobnosti da unese svetlost i nadu ljudima širom zemlje.

- Tako sam ponosna na svoju devojku, Kamalu. Barak i ja smo presrećni što je podržavamo kao demokratsku kandidatkinju zbog njenog pozitivnog stava, smisla za humor i sposobnosti da unese svetlost i nadu ljudima širom zemlje. Podržavamo te, @KamalaHarris! - napisala je Mišel Obama na svom Tviter nalogu.

Kamala Haris, koja je već dugi niz godina aktivna u politici, dobila je dodatni vetar u leđa od jedne od najcenjenijih figura u američkoj politici.

Mišelina podrška dolazi u ključnom trenutku za Haris, koja se priprema za intenzivnu kampanju pred izbore. Njen pozitivan stav i smisao za humor često su isticane osobine koje privlače glasače, a sada je i bivša prva dama dodatno naglasila te kvalitete.

Barak i Mišel Obama su poznati po svojoj aktivnoj ulozi u političkom životu i podršci mladim liderima. Njihova podrška Kamali Haris može imati značajan uticaj na ishod predstojećih izbora, donoseći dodatnu pažnju i podršku birača.

Autor: P. J.