AKTUELNO

Jeziv zločin koji se dogodio u Trikali uznemirio je celu Grčku! Neki izvori navode da je sin raskomadao oca, prenose mediji.

Muškarac, koji ima 46 godina, uhapšen je nakon što je motornom testerom navodno odrubio glavu i ruke svom ocu (77) pod okolnostima koje se i dalje istražuju.

Mediji navode da je muškarac pozvao policiju u 2.45 sati u subotu.

- Hajde, dođite, ubio sam ga - navodno je rekao policiji.

Svađa koja je dovela do ubistva oca dogodila se prema navodima medija dva dana ranije tako da je starac bio mrtav već 48 sati kad je policija došla.

Policija je zatekla jezivu scenu u stolarskoj radionici u gradiću na severozapadu Grčke. Neki izvori navode da je sin raskomadao oca.

Napadač je prebačen u bolnicu sa dubokom ranom na vratu.
Mediji navode da se počinilac verovatno suočava sa psihičkim problemima, međutim, razlog ubistva nije poznat.

Očekuje se da će forenzičko veštačenje rasvetliti slučaj.

Rođaci navode da su znali za psihološke probleme muškarca, međutim, dodaju da niko nije slutio da će se ovako nešto dogoditi.

- Majka mu je umrla pre tri do četiri meseca i svaki dan su zajedno dolazili u radnju, sedili, radili, pravili stolice... Majka mu je bila bolesna i stara. Nikada ih nisam video da se svađaju. Nikada nam nije pokazao da može biti psihotičan. On je jedino dete i samac. Ne znam šta da kažem - kaže jedan rođak za Voice News, prenosi Kurir.