AKTUELNO

Putnica je, kako se saznaje, bila iz Prijepolja i krenula je na put kako bi se sastala sa sinom u Štutgartu!

Na putu prema Štutgartu, na benzinskoj pumpi blizu Beča, dogodila se tragedija koja je potresla putnike autobusa “Pejić Tours” privatnog prevoznika iz Novog Pazara. Putnica, koja je krenula na put da bi posetila sina u Štutgartu, iznenada je preminula, ostavljajući za sobom tugu i neodgovorena pitanja.

Događaj se odvio kada je autobus napravio pauzu na benzinskoj pumpi nedaleko od Beča. Prema svedočenju putnika, žena, čiji identitet još uvijek nije otkriven, upitala je “dokle smo stigli?” nakon čega je, na vest da su blizu Beča, izgubila svest i pala. Hitna medicinska pomoć je odmah pozvana, a na mjesto događaja stigao je i helikopter u pokušaju da joj se pruži pomoć. Nažalost, uprkos brzoj reakciji i pokušajima reanimacije, život nesretne putnice nije bio moguće spasiti.

Putnica je, kako se saznaje, bila iz Prijepolja i krenula je na put kako bi se sastala sa sinom u Štutgartu, gdje joj je i ćerka iz Amerike već stigla. Njen iznenadni odlazak ostavio je dubok trag na sve prisutne, a posebno na članove njene porodice koji su je sa nestrpljenjem očekivali.