AKTUELNO

Sin 38-godišnje Denis Oleas Aransibije, koja je pronađena mrtva pored krvave pegle u hotelu na Menhetnu, otkrio je da je bila "nervozna" u danima koji su prethodili njenoj smrti.

Policija je ženu pronašla u sobi u hotelu SoHo 54 u četvrtak oko 10 i 30 sati.

Njen sin, Edvin Sevalos (18), rekao je da je poslednji put razgovarao sa majkom pre nego što je umrla i primetio da se promenila.

"U nedelji pre nego što je umrla, bila je tužna. Bila je nervozna i zabrinuta", rekao je momak.

Foto: Društvene mreže/Privatna arhiva

On je istakao da nije siguran da to ima bilo kakve veze sa njenom smrću.

"Moja mama je naporno radila, radila je ceo dan, uvek se trudila da nam pruži najbolji život u ovoj zemlji", istakao je.

Denis je u Ameriku došla pre pet godina, a odmah za njom i njen sin pre dve godine.

Sin je rekao da ne zna čime se njegova majka bavila već samo da je svaki dan bila u 14 časova na Menhetnu i da joj je cilj bio da "ostvari svoj američki san" nakon što je stigla iz Ekvadora. U njihovoj rodnoj zemlji još uvek se nalaze dva sina i nekoliko članova porodice.

"U šoku sam, ne mogu da verujem šta se desilo. Ovo je iznenađujuće. Sve me podseća na nju u Njujorku", rekao je sin.

"Želela je bolji život jer u Ekvadoru ima mnogo loših ljudi. Bilo je tako opasno. Dala nam je život kakav smo oduvek želeli", dodao je.

Foto: Društvene mreže/Privatna arhiva

Njegova poslednja interakcija je bila tog dana kada su se rastali na putu za školu i posao prilikom čega mu je rekla da ga voli.

Podsećamo, Denis je u hotelu SoHo 54 boravila nekoliko dana pre nego što se tragični događaj desio.

Obdukcija i medicinski sud će utvrditi tačan uzrok smrti ali se za sada pretpostavlja da je smrt nastupila usled udarca tupim predmetom. Na licu mesta je pronađena krvava pegla.