AKTUELNO

Svi oni koji se jednom odluče na krstarenje sanjaju o luksuznim i ogromnim kruzerima. Mnogi o tome govore kao o "malom gradu" na vodi, gde može da se nađe sve što je potrebno. Tu se mogu naći teretate, bazeni, restorani, barovi, pa čak i bioskopi.

To su samo neke od stvari koje možete očekivati na kruzeru, a za čiju kartu je uglavnom potrebna pozamašna suma novca.

Sve gorenavedeno su stvari za koje svi znamo, a ono što je zanimljivo jeste činjenica da se na kruzerima nalaze i određene prostorije za koje malo ljudi zna, a koje se nalaze u neposrednoj blizini putnika.

Naime, jedna Australijanka po imenu Loren koja je radila na jednom takvom brodu za krstarenje otkrila je da postoje prostorije koje nikome ne bi pale na pamet da bi mogle tu da se nalaze. U pitanju su mrtvačnica i zatvor.

Ona je na svom TikTok profilu podelila mnoge tajne života na kruzeru na kojem je nekada radila, a među njima su i jezive tajne!

Kao gostu na jednom takvom kruzeru, bitno vam je da uživate i lepo se provedete i ne obraćate na neke druge stvari, što je i normalno. Ipak, ova Australijanka odlučila je da podeli dobro čuvane tajne života na njemu.

''Kada sam radila na kruzeru, videla sam kako izvlače telo iz mrtvačnice i bilo mi je baš jezivo'', objasnila je Loren.

Čini se da je ovo bila kap koja je prelila čašu i koja ju je primorala da nakon toga da otkaz i napusti posao na kruzeru. Nastavila je da priča i o ostalim stvarima koje su je iznenadile.

''Takođe, tamo je postojala i zatvorska ćelija. U njoj su završavali svi oni koji su se neprimereno ponašali i kršili zakon na brodu'', istakla je ona u videu, a potom spomenula još jednu stvar koja joj je bila jeziva.

''Kruzer na kojem sam radila nema 13. palubu, što znači da na otvorenom moru ili okeanu imamo osećaj da sujeverje igra važnu ulogu. Baš je jezivo i čudno'', nastavila je ona.

Njeni pratioci su zaređali komentare ispod videa, a neki su podsetili na to kako i određeni hoteli i zgrade nemaju 13. sprat, dok je jedan pratilac objasnio kako je sasvim normalno da na brodu postoji mrtvačnica ukoliko dođe do nesrećnog slučaja.

Autor: