AKTUELNO

Lider Čečenije Ramzan Kadirov demantovao je glasine o svojoj bolesti i rekao da je posetio ujaka u Moskvi, koji se nalazi u Centralnoj kliničkoj bolnici, prenosi RIA novosti.

- Prijatelji, ovih dana naša porodica je bila veoma zabrinuta za našeg dragog strica Magomeda Abdulkamidoviča Kadirova. Slava Svevišnjemu, on se već oporavlja. Tokom radnog putovanja u Moskvu, prvom prilikom, posetio sam Centralnu kliničku bolnicu, gde sam ga zatekao dobro raspoloženog - napisao je Kadirov u opisu videa koji je objavio na svom Telegram kanalu.

Govoreći o svom zdravlju, Kadirov je naglasio da je on "živ i zdrav i da uopšte ne razume zašto bi se pravila gužva čak i da je bolestan".

- To, istovremeno, ima svojih prednosti – publika je saznala koji mediji otvoreno lažu svoje čitaoce - zaključio je Kadirov.

Mediji su poslednjih dana pisali da je šef Čečenije navodno bolestan i da se nalazi na medicinskim procedurama u Centralnoj kliničkoj bolnici. Pre toga, pojavile su se glasine o njegovoj smrti, što je Kadirov lično negirao.

#Ramzan Kadirov

#demant o bolesti