AKTUELNO

Internet se usijao.

Prva dama SAD Melanija Tramp izazvala je brojne podsmehe preko društvenih mreža danas kada je snimljena kako sa svojim suprugom Donaldom Trampom kreće u obilazak katastrofalnih poplava u Teksasu u visokim potpeticama i avijatičarskim naočarama.

- Pomoć je na putu, Teksase. Ne brinite, Melanija nosi svoje špicaste štikle specijalno za oluju - napisao je u Tviter poruci komičar Bred Volak dok je Džej Di Altman napisao da "neko treba da kaže Melaniji da štikle treba da joj budu malo više za tu poplavu".

Foto: Tanjug

Komičarka Džesika Kirson čestitala je prvoj dami i rekla da je to što je obukla "Izvanredna ideja... Možete da skupljate otpatke s vašim potpeticama", dok je neko napisao "nije nedelja mode u Milanu, Melanija".

- Melanija izgleda kao Barbi pomaže u poplavama. Devojke, Lub cipele nisu nepromočive -napisala je Marija del Ruso, navodeći skraćenicu za luksuznu marku cipela Lubuten.

Foto: Tanjug

Pored cipela s visokim štiklama Prva dama je kritikovana takođe zbog još dva modna detalja, zelene avijatičarske jakne i naočara.

Njen suprug Donald Tramp bez kravate takođe se pripremio za kišu, obučen u vetrovku sa znakom predsedništva, i u solidnim cipelama koje su izgledale nepromočive.

Foto: Tanjug

- Ona misli da je u Top Ganu - prestižnoj američkoj pilotskoj školi, napisao je jedan korisnik na Tviteru dok se drugi pitao da li će Melanija Tramp upravljati avionom do Teksasa.

Međutim nisu se svi smejali njenom izgledu, neki su bili ljuti. Tako je izvesna Džener Tromans koja je rekla da je fotograf i da je doživela više uragana, napisala da je "užasno besna" i da to "nije foto sešn", već da se ljudi bore za svoje živote.

#Melanija Tramp

#Poplave

#Teksas

'