AKTUELNO

Kristina Grir (38) iz okruka Sarpi (Nebraska, SAD) proglašena je krivom i osuđena na 102 godine zatvora jer je spavala sa drugarima svoje 11-godišnje ćerke koji su dolazili kod nje kući.

Ona bi najpre dečacima podmetnula “jestivu marihuanu”, da bi ih potom u neracionalnom stanju odvukla u krevet.

Grir je osuđena po tri tačke prvostepenog s*ksualnog napada na decu, a na teret su joj stavljene dve optužbe za neovlašćeno uticanje na svedoke i šest tačaka zlostavljanja dece, saopštilo je okružno tužilaštvo.

Sve to je Kristina činila sa dečacima od 11, 12 i 13 godina.

Iz policije su naveli da je Grir uhapšena nakon što je sačinjen izveštaj da je imala s*ks sa jednim od dečaka od septembra 2017. do decembra iste godine, da bi potom prešla na drugog od januara sledeće godine, a onda i na sve ostale žrtve.

Zamenik javnog tužioca Fil Klajn rekao je da je žena više puta maltretirala dečake dajući im drogu i namamljijući ih da spavaju sa njom.

Foto: Printscreen YouTube/KETV NewsWatch 7

– Žrtve su i dalje maloletne. Sada imaju između 15 i 16 godina. Jedan od njih je upravo dobio vozačku dozvolu. Sa njenim zlodelom moraće da se nose čitavog života. Svaka njihova buduća veza verovatno će biti na iskušenju jer se zna njihova bolna prošlost koju im je priredila Kristina Grir – naveo je Klajn, prenosi WOWT.

Kristina se pred sudom uplakana izvinjavala i rekla da joj je žao i da se stidi zbog onoga što je uradila drugovima svoje ćerke.

Ona je osuđena na 102 godine zavora, a tek 2068. godine će imati pravo na uslovno otpuštanje, kada bude bila u devetoj deceniji života.