AKTUELNO

Pošto ju je drugi vozač "isekao", dečakova majka je pokazala srednji prst vozaču na retrovizoru, ali kada je krenula u desnu traku, muškarac, koji je sedeo na mestu suvozača u drugom automobilu, odjednom je zapucao, pogodivši dečaka u leđa.

Šestogodišnji dečak je ubijen tokom vožnje jugoistočno od Los Anđelesa, nakon što je njegova majka pokazala srednji prst drugom vozaču Ejdena Leosa je vozila majka u školu oko 8.10 u petak ujutro po lokalnom vremenu i njih dvoje su se kretali državnim putem 55 u okrugu Orindž, jugoistočno od Los Anđelesa, kada ju je drugi automobil iznenada "isekao".

Dečakova majka je pokazala srednji prst vozaču na retrovizoru, ali kako je krenula u desnu traku, ubica, koji je sedeo na mestu suvozača u drugom automobilu, odjednom je zapucao, pogodivši dečaka u leđa, preneo je "Miror". Ejdenove poslednje reči su bile "Mama, mama, boli me stomak". Nakon što je zaustavila automobil, Ejdenova majka je brzo dotrčala do vrata s njegove strane i uzela ga u naručje. Policajac koji nije bio na dužnosti je slučajno prolazio, zaustavio se i pokušao veštackim disanjem i masažom srca da spasi malog dečaka dok ne dođe hitna pomoć, ali je nažalost Ejden preminuo nedugo zatim.

Tokom konferencije za novinare, Ejdenova sestra Aleksis je rekla da je njihova majka imala krv na odeći i da je nakon što je pogođen, mali Ejden počeo da menja boju lica.

- Tako je izgledao pre nego što je došla hitna pomoć i to je bio poslednji put da ga je mama videla živog. Molimo vas da nam pomognete da nađemo ubice mog malog brata. Imao je samo šest godina i bio je tako sladak. Bio je divan dečak, molimo vas da pomognete da nađemo počionice - rekla je Aleksis kroz suze.

Fotografije sa mesta nesreće pokazuju rupu od metka sa strane automobila unesrećene majke - veruje se da je metak prošao ka zadnjem sedištu, gde je Ejden sedeo.

Stranica "GoFundMe" je već skupila 39.000 dolara za sahranu dečaka i pomoć njegovoj porodici. Veruje se da su se u drugom automobilu vozili muškarac i žena, a da je suvozač muškarac ispalio smrtonosni metak, i da je u pitanju automobil "folksvagen". Policija još nije izašla u javnost sa podacima o osumnjičenima.

#Amerika

#Ubistvo