AKTUELNO

Žena sa Floride pregazila je saveznog sudiju iz Njujorka i teško povredila šestogodišnjeg dečaka kada je automobil skrenula na pločnik, rekli su zvaničnici.

Policija je rekla da je žena rekla da veruje da je ona Hari Poter. Takođe su rekli da su u njenoj torbi pronašli moćnu sintetičku drogu.

Nastasija Snejp, 23, optužena je za ubistva u vozilima i druga krivična dela zbog nesreće koja je u petak ubila Sandru Fojerstin (75), okružnu sudiju u istočnom okrugu Njujorka od 2003. godine. Dečak Entoni Ovčinjikov prebačen je u bolnicu. Njegovo stanje nije moglo da se utvrdi.

Prema sudskim spisima, svedoci su policiji Boka Raton rekli da je Snape vozio pogrešno prometnim putem pre nego što je krenuo na pločnik i udario Fojerstina. Snejp se potom odvezla na put pre nego što je dečaka udario na pešački prelaz.

Policija je saopštila da je Snejp pobegla na plažu Delraj, gde se srušila. Jedan policajac sa plaže rekao je da se čini da se Snejp grči, zagleda se u svemir i samo će reći da je dobro.

Policija je rekla da je u kolima hitne pomoći Snejp počela da vrišti i tuče se s medicinarima dok je vikala da je Hari Poter. Medicinari su je umirili. Policija je saopštila da je u njenoj torbici pronašla sintetičku drogu poznatu kao "so za kupanje", koja može izazvati psihotične epizode.

#Amerika

#Hari Poter