AKTUELNO

Švajcarski mediji su, pozivajući se na izvore iz Vašingtona, objavili da je razvod već doogovoren, a pojavila se fotografija čoveka koji je, navodno, ključni razlog takve odluke.

I dok svetski mediji prenose da je u toku brakorazvodna parnica američkog predsednika Donalda Trampa i njegove supruge Melanije, u javnost je "isplivao" i jedan tvit spisateljice i dramaturga Monike Birn koja tvrdi da zna za "jedan sočan trač koji objašnjava sve".

CEO SVET U ŠOKU! RAZVODE SE MELANIJA I DONALD TRAMP? Potpisali brakorazvodne papire (FOTO+VIDEO)

- Mislim da je sad trenutak da podelim sočan trač za koji već dugo znam. Ne mogu da imenujem izvor, ali savetujem novinarima da to dobro istraže. Melanija godinama ima aferu sa glavnim čovekom obezbeđenja radnje "Tifani" koja je smeštena u Trampovoj kuli. Donald za to zna. Imaju dogovor, da će se razvesti ako Donald izgubi izbore. Međutim, on je pobedio, pa su morali da ponovo definišu ugovor. Ona je sad zarobljena u tom braku sve dok je on predsednik - piše ona na Tviteru.

Brak Donalda i Melanije je u fokusu javnosti od početka Trampovog mandata. Mediji su u više navrata pisali o tome da nešto u njihovom braku ne valja, da ju je rastužio na inauguraciji, da nije želela da ga drži za ruku.

Foto: Wikipedia

Bračni par živi odvojeno - Donald je u Vašingtonu, a Melanija u Njujorku.

#Donald Tramp

#Melanija Tramp

#Razvod

'