AKTUELNO

Indija Maki iz Mičigena upucana je i ubijena samo dan nakon što je proslavila svoj 20. rođendan.

U poslednjim trenucima svog života žena iz Mičigena snimila je mobilnim telefonom mučni videozapis svog dečka kako joj preti da će je ubiti i pokazuje metak koji je namenio njoj.

Indija Maki upucana je i ubijena samo dan nakon što je proslavila svoj 20. rođendan. Njen dečko, 18-godišnji Kevin Dikson, uhapšen je i optužen za ubistvo prvog stepena i skriveno nošenje vatrenog oružja.

Uhapšena je i njegova majka i optužena za saučesništvo u ubistvu jer je navodno pomogla sinu da se reši oružja, piše ABC News.

Maki je ubijena u utorak oko 17.30 sati po lokalnom vremenu u predgrađu Detroita. Prema informacijama policijske stanice, upucana je tokom svađe dok su ona i Dikson sedili u kombiju parkiranom ispred Diksonove kuće.

Žrtva je tom prilikom izvukla svoj mobilni telefon i počela da snima Diksona koji je sedeo na suvozačevom mestu s pištoljem u krilu. Snimila je i kako joj pokazuje metak kojim će je upucati.

- Misliš da se samo zezam, ha? - čuje se kako govori Dikson u videu koji je objavilo tužilaštvo.

Na snimku se vidi kako briše otiske prstiju s metka i stavlja ga u pištolj.

Tužilac Erik Smit kazao je na preliminarnom saslušanju kako je Dikson ubrzo nakon toga ispunio svoju pretnju te ubio Indiju Maki.

NAZVAO MAJKU ŽRTVINIM MOBILNIM TELEFONOM

Policija je uhapsila Diksona, a on je navodno koristio mobilni telefon žrtve kako bi nazvao majku i zamolio je da mu pomogne da se reši oružja, rekao je Smit.

Kada se Dixon pojavio na sudu, zatražio je od sudije da ga pusti na slobodu jer upravo počinje da radi na novom poslu. Sudija je odbio njegov zahtjev i odredio mu pritvor bez mogućnosti kaucije.

#SAD

#Ubistvo

#snimak

'