AKTUELNO

Baba Vanga umrla je sa 85 godina 1996. godine, a bila je poznata kao balkanski Nostradamus. Misteriozno je ostala bez vida kao 12-godišnjakinja tokom velikog nevremena.

Njena porodica pronašla ju je nekoliko dana kasnije. Oči su joj bile zatvorene i pune blata. Kasnije je rekla da je prve vizije doživela tada kada se to dogodilo i misli da je tada dobila dar za predviđanje budućnosti i ozdravljenje drugih.

Stručnjaci su izračunali da se 68 odsto njenih proročanstava ispunilo – definitivno manje od 85 odsto, kao što tvrde njeni obožavaoci.

Poznata proročica Baba Vanga koja je "predvidela" teroristički napad u Americi 11. septembra, Bregzit i stvaranje ISIS-a.

Prema proračanstvu Baba Vange za 2019. godinu, Putinu preti atentat i to od njegovih ljudi, Donald Tramp se oprašta od politike zbog neobične bolesti zbog koje će ostati gluv i koja će mu izazvati ozbiljne slabosti, a njegova porodica će, kako je Vanga predvidela, biti pogođena automobilskom nesrećom.

Foto: Tanjug AP

Aziji, prema njenom proročanstvu, u 2019. prete cunamiji i zemljotresi što će dodatno pogoršati situaciju, a Evropi preti ekonomska propast.

Baba Vanga je predvidela da bi Putin bi trebalo da očekuje i pad velikog meteorita u Rusiji.

Kada je reč o Trampu, predvidela je da će mu 2019. godina biti užasna. Ne samo da će oboleti od bolesti zbog koje će patiti od mučnine, oštećenja mozga i gubitka sluha već će i neko iz njegove porodice imati saobraćajnu nesreću.

Foto: Tanjug AP

Ove godine američke diplomate na Kubi i u Kini patili su od misteriozne bolesti i gubitka sluha koja je objašnjena prevelikim kontaktom sa radiofrekvencijama i mikrotalasima, elektromagnetskom radijacijom uređaja za prisluškivanje i nadzor.

Sledeće što je predvidela je da će se u Evropi dogoditi veliki ekonomski kolaps, za šta mnogi misle da je vrlo verovatno nakon što Velika Britanija izađe iz EU u martu ove godine.

Foto: Wikipedia, Pixabay

Za sledeću godinu predvidela je i razoran cunami koji bi s lica zemlje mogao da izbriše delove nekoliko azijskih država poput Pakistana, Indije, Kine, Japana i Indonezije. Ove godine se već dogodilo nekoliko razornih cunamija širom Azije.

Za sledeću godinu predvidela je i razoran cunami koji bi s lica zemlje mogao da izbriše delove nekoliko azijskih država poput Pakistana, Indije, Kine, Japana i Indonezije. Ove godine se već dogodilo nekoliko razornih cunamija širom Azije.

BABINA PREDVIĐANJA IDU DO KRAJA SVETA

Bugarska proročica Baba Vanga “videla je svet” sve do 5079. godine – za kad je predvidela “kraj sveta”! Prema njenim proročanstvima, smak sveta uslediće nakon što ljudi odluče da pređu granicu svemira. Priča se da je Vanga prorekla i smrt princeze Dajane, Hitlerov i Staljinov kraj, napad na trgovinski centar u Njujorku, raspad SSSR-a, datum smrti bugarskog kralja Borisa III, kao i datum sopstvene smrti.

#2019.

#Baba Vanga

#Proročanstvo

'