AKTUELNO

Evo kako Irina Šajk održava svoju savršenu figuru!

Manekenka Irina Šajk sa pravom nosi titulu jedne od najzognijih žena na planeti. Ovog puta fatalna Ruskinja odmara se u Italiji, a sa pratiocima je podelila vrele kadrove u minijaturnom bikiniju.

Irina je odabrala jednostavan crni kupaći kostim - minijaturni bikini, koji tek da prekriva bradavice i tanani donji deo, koji ističe savršene trbušnjake. Sve ovo je rasplamsalo maštu muškom rodu, a onda se okrenula.

Na jednoj od fotografija pozirala je okrenuta leđima, gde je njena obla zadnjica izašla u prvi plan. Komentari naravno nisu izostali, a svi su bili oduševljeni savršenom linijom.

"Toliko si seksi", " Dobrodošla na Lago Di Garda", "Bog je žensko", "Goriš", bili su sa samo neki od komentara.

Dok na plaži pokazuje svoje savršeno telo u bikiniju ne možemo, a da joj ne zavidimo. Ali svesni smo da ovakvo telo "ne dolazi samo od sebe", pa nas je zanimalo šta Irina jede i kako vežba?

Šta jede?

Doručak: Kuvano jaje, tost i avokado. Užina: Supa Ručak: Pileće belo meso, grilovano povrće Večera: Salata i supa.

Foto: instagram.com/irinashayk

Jak trening

Manekenka kombinuje boks, borilačke veštine, kardio trening i vežbe raznih oblika. Četiri puta nedeljno vežba džiju-đicu, jednom nedeljno obavezno pešači, jednom radi jak kardio trening. Šest dana tokom nedelje ima jake treninge koji traju i po dva sata, da bi nedeljnom odmarala, ali taj dan odmora obavezno izađe u duge šetnje.

Autor: A. N.