AKTUELNO

Neko bi pomislio da su totalno izgubili razum!

Neke od najvećih holivudskih zvezda imaju toliko čudne i bizarne navike da će vas zaprepastiti. Bez obzira na njihovu slavu i moć mnogi od njih su javno priznali da imaju čudne navike kojih se slepo drže.

Foto: Printscreen YouTube/ Jessica Simpson

Kameron Dijaz je opsednuta čišćenjem i već godinama ne dodiruje kvake rukama. Uvek koristi laktove kako bi otvorila vrata jer se plaši bakterija.

Pamela Anderson ima eizoptrofobiju, strah od ogledala i reflektujućih površina. Štaviše, ona ne voli da gleda sebe na televiziji.

Foto: Tanjug AP/Netflix via AP/(HONS)

Džesika Simpson pere zube samo tri puta nedeljno. Uprkos svom biserno belom holivudskom osmehu, Džesika je otkrila da ne pere zube redovno. Ona kaže da koristi tečnost za ispiranje i konac svakodnevno, a četkicu tri puta nedeljno.

Ketrin Zita-Džouns je opsednuta svojim osmehom i izbeljivanjem zuba. Redovno koristi piling od jagoda i sode bikarbone, kako bi njeni zubi bili blistavo beli.

Foto: Tanjug AP

Džejk Džilenhol je u jednom intervjuu rekao da se ne kupa svakoga dana jer smatra da naša tela treba da sama obavljaju proces čišćenja i regeneracije.

Sandra Bulok koristi kremu za hemoroide u području oko očiju kako ne bi dobila bore i smatra da joj to pomaže. Stručnjaci su opovrgli njene tvrdnje, i rekli da ovakva krema može da ima nus pojave na osetljivom području kože.

Foto: Tanjug AP

Autor: Nemanja Šolaja