AKTUELNO

Kejt Midlton nastavila je sa dobrotvornim radom, uprkos njenoj dijagnozi raka, ali kraljevski pomoćnik i dalje insistira da joj "treba prostor i privatnost da se oporavi".

Princeza od Velsa je "uzbuđena" što je u srcu pokretanja projekta koji bi mogao da podstakne ekonomiju Velike Britanije i time je ojača za 45,5 milijardi funti godišnje.

Njena Kraljevska fondacija "Centar za rano detinjstvo" u toku dana će objaviti izveštaj osam vodećih britanskih firmi koji će identifikovati pet oblasti u kojima preduzeća svih veličina mogu pomoći deci mlađoj od pet godina.

Kejt je prošle godine okupila Poslovnu radnu grupu kako bi doprinela njenoj "viziji budućnosti" u razvoju dece u ranim godinama.

Foto: Tanjug AP/Chris Jackson

Otkriveno koji doktori su operisali Kejt Midlton

Iako se na trenutak činilo da se Kejt konačno vraća svojim dužnostima, kraljevski pomoćnik "razočarao" je mnoge svojom izjavom.

Viši kraljevski pomoćnik rekao je za Mejl onlajn:

"Princeza od Velsa je bila pokretačka snaga poslovne radne grupe. Ona je bila u toku od osnivanja.Nastaviće sa svojim aktiovnostima kada se vrati na posao. Ipak, sada joj je potreban prostor, i mir, da se oporavi. Princeza se vraća svojim aktivnostima tek kada za to dobije zeleno svetlo od lekara.".

Takođe, Kensingtonska palata je naglasila da se princeza, uprkos tome što je "aktivna" na papiru, nije vratila na posao jer nastavlja da prima preventivnu hemoterapiju za rak.

Autor: