AKTUELNO

Princ Hari i Megan Markl nedavno su boravili u Nigeriji kako bi promovisali "Invictus Games". Kako pišu britanski mediji, kralj Čarls je zbog medijske popraćenosti njihove avanture potpuno besan. Takođe ga je razljutilo to što je njihova poseta izgledala poprilično "kraljevski".

Druženje s ljudima Nigerije mnogi su ocenili kao očajan potez da se Hari i Megan prikažu što većim humanitarcima.

"Činjenica je da su Megan i Hari tretirani kao da je reč o zvaničnoj kraljevskoj turneji. Sve tipične osobine kraljevske turneje bile su tu, jer je par dočekan plesom i pozivan na razne prijeme i školske posete", otkrio je izvor i dodao:

"Kao da Hari i Megan ignorišu sva pravila – njihov put u Nigeriju bio je dokaz da odbijaju da prihvate da više nisu članovi kraljevske porodice. Iz moje perspektive lako je razumeti zašto su članovi kraljevske porodice zabrinuti", ispričao je britanskim medijima.

Foto: Tanjug AP/Yui Mok

Skupocene modne kreacije Megan Markl takođe su privukle pažnju svih modnih znalaca, pogotovo zbog toga što je Megan "iskopirala" pokojnu princezu Dajanu. Naime, obukla je jednostavnu dugu belu haljinu bez naramenica i bež sandale, a kombinaciju je upotpunila zlatnom oglicom koja je nekad pripadala upravo princezi Dajani.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini (INVL)

Već sledeći dan se ponovo inspirisala stilom pokojne princeze, kada je obukla upečatljivo belo odelo i visoke potpetice u zemljanim tonovima. Oko vrata je nosila jednostavnu zlatnu ogrlicu kakvu je Dajana nekad nosila tokom posete istoj afričkoj zemlji.

Autor: pink.rs