AKTUELNO

Otkrila sve o njihovom problemu!

Voditelj Darko Tanasijević Šiša Baru ugostio je Anitu Tomić koja je progovorila o odnosu sa Anđelom Rankovićem, a potom se osvrnula i na Matoru.

Anita šta je ono što ti zadaje glavobolje? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Biće da se vadim da sam u pms, ali bila sam nikad nervoznija. Očekviala sam pismo porodice i moje njegove - rekla je Anita.
Desio se raskid između tebe i Anđela zbog Teodore? - upitao je Darko.
Zato što je on rekao da ne želi da priča o tome jer nije želeo da priča o tome. To da je bio veren ili ne, to meni ne znači ništa. Bilo mi je jako čudno da je tad planirao nešto, a sada ne planira. Trebao je samo to da mi objasni - rekla je Anita.
Negde su mnogi uvideli da nemaš poverenja u njega - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam poverenja u sebe, ne u njega. Imam strah da me ne ostavi, mislim da nisam najbolja. Nije on razlog, ja imam strah - rekla je Anita.
Kako je došlo do pomirenja? - upitao je Darko.
Nije bio neki problem, da bi raskinuli. Ovi ljudi mi daju još veću želju. Moj neki inat u trenutku kada želim da isteram pravdu ja pominjem neke stvari koje ne treba i dajem drugima oružje u ruke - rekla je Anita.
Sukobi sa Matorom su učestali - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam završila sa njom davnih dana, ali imam potrebu da branim svoju porodicu, svoju majku, bivšeg dečka. Jutros je otrčala u salon da ne bi ja bila prva, da bi me nervirala jer zna da mi je to od značaja - rekla je Anita.
Da li se plašiš da bi mogla njena porodica da bi mogla da zloupotrebi tvoj telefon? - upitao je Darko.
Ne oni, nego ona. Imam instagram profil od osnovne škole, imam poruke sa majkom koje neko može da zloupotrebi. Želim da majka uzme moj telefon - rekla je Anita.
Pričala si o odnosu sa bivšim i da je Matora razlog njegove tužbe - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja i on nismo u dobrim odnosima, ali nikad nije došlo do tužbe. On je posle Zadruge 6 spremio tužbu jer nije dozvolio da Aleksej živi sa dve žene, ali eto, ja kada sam prekinuo sa njom, on je povukao tužbu - rekla je Anita.
Rekla si da imaš dosta informacija o Matoroj? - upitao je Darko.
Imam o Sanji i njenom životu, ali ja to nikad ne bih iznela - rekla je Anita.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.