AKTUELNO

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan nedavno je gostovala podkastu "SHE MD" u kom je svojom izjavom šokirala mnoge. Naime, ona je otkrila da je njen njen bivši partner i otac njeno dvoje dece, Tristan Tompson, radio tri testa očinstva, jer je želela da utvrdi da li je on biološki otac njihovog najmlađeg sina Tejtuma.

Kako je rekla, imala je sumnju da je njen rođeni brat njegov otac, zbog neverovatne sličnosti u izgledu i ponašanju.

Pošto je Tejtum rođen surogat majčinstvom, Kloi se pitala da li je možda došlo do zabune u agenciji za surogat majčinstvo.

Foto: Instagram.com/khloekardashian

"Pitala sam Roba da li je možda donirao spermu? Naterala sam Tristana da ide na tri testa očinstva. S obzirom iz koje porodice dolazim, ništa me ne bi čudilo, ali to bi bilo tako odvratno", rekla je Kloi u podkastu.

Podsetimo, Kloi i Tristan imaju ćerkicu Tru (5) i Tejtuma koji ima godinu i po dana. Obe trudnoće su ispraćene pričama o košarkaševim prevarama.

@kardashvideoo

Omg😭😂#khloekardashian #kardashians #tristanthompson #robkardashian

♬ son original - KardashVideo

Godine 2018. samo 48 sati pre nego što je rođena njihova ćerka, saznalo se da je Tristan prevario Kloi. Četiri godine kasnije, par je ušao u proces sa surogat majkom, a zajedno sa celim svetom, i Kloi je saznala da je Tristan napravio ranije dete drugoj ženi.

Pored ovih, poznato je da je Tristan prevario Kloi sa Džordin Vuds, inače tada najboljom prijateljicom njene sestre, Kajli Džener.

Autor: N. Ž.