AKTUELNO

Ljubav prema njoj ga je obuzela.

Slavni glumac Džef Goldblum (68) iza sebe ima burnu prošlost, a skrasio se tek u kasnijim godinama života i svoje prvo dete je dobio u 63. godini. Naime, popularni glumac je prvo bio veoma tajnovit o svom braku sa mlađom suprugom Emili Livingston, ali onda više nije mogao da krije koliko je srećan.

Glumac i muzičar iza sebe ima dva kratka braka iz 80-ih godina, a plesačicu i bivšu gimnastičarku, koja se takmičila na Olimpijskim igrama, Emili je upoznao 2011. godine i ona je 31 godinu mlađa od njega.Venčali su se 2014. godine i tada je Goldblum progovorio o njihovom upoznavanju, pa je istakao da ga je ljubav prema Livingston celog obuzela.

- Bili smo u teretani "Equinox" na Sanset Bulevaru. Video sam je nasuprot pune dvorane i otišao sam do nje i započeo razgovor - ispričao je glumac koji se zaljubio na prvi pogled.

Supružnici su 2015. godine dobili sina Čarlija Oušna. Džef se srećnom vešću da je u 63. godini prvi put postao otac pohvalio na Instagramu, a posebno ga je obradovalo što mu je dete rođeno 4. jula, odnosno na važan američki praznik Dan nezavisnosti.

Pre toga Džef nikada nije mislio da će imati decu što je svojevremeno otvoreno priznao.

- Nikad nisam bio posebno strastven oko očinstva i nisam to predviđao za sebe. Nemam nećake i nećakinje, nikad pre nisam video nečiji porođaj - ispričao je.

Autor: M.K.