AKTUELNO

Nije zadovoljan!

Slavni glumac i filmski producent Hju Grant (60) je jedan od najuspešnijih glumaca romantičnih komedija, a tokom 35 godina duge karijere u medijima je često bio zbog svog privatnog života i skandala koje je pravio.

Hju Grant je nedavno napunio 60 godina, a otkrio je da mu se ne dopada način na koji stari.

- Postao sam prestar, preružan i predebeo da bih ponovo snimao romantične komedije, tako da sada radim neke druge stvari - rekao je Hju u jednom intervjuu.

Foto: Tanjug AP/Joel C Ryan/Invision/AP

Podsetimo, zvezda romantičnih komedija je 13 bio u vezi s koleginicom Elizabet Harli (55), a nakon dve decenije od raskida i dalje su najbolji prijatelji.

Grant i Harli su se upoznali na setu filma "Rowing With the Wind" 1987. godine. Hju je glumio Lorda Bajrona, dok je Elizabet igrala njegovu bivšu ljubavnicu Kler Klermont. Zbližili su se tokom snimanja i ubrzo postali par.

Nakon osam godina veze, glumca su uhvatili s prostitutkom na Sanset Stripu u Los Anđelesu, uhapsila ga je policija, a njegove fotografije su objavili tabloidi širom sveta.

To ipak nije uništilo njihovu vezu, već su ostali još pet godina zajedno. Ne čudi što su ih ostalih pet godina pratile glasine kako Hju i dalje vara Elizabet, ali par je istakao da su sve izgladili i da to nije bio razlog njihovog raskida.

Foto: Instagram.com

Hju i švedska producentkinja Ana Elizabet Eberstejn (39) su u vezi bili sedam godina, a dobili su troje dece zajedno. Svoj privatni život čuvaju daleko od javnosti i nisu objavili ni imena sve svoje dece. Venčali su se na maloj ceremoniji 2018. godine samo pred najbližim prijateljima i porodicom.

Autor: M.K.

#Hju Grant