AKTUELNO

Celu Italiju i dalje potresa tragična sudbina muzičarke DJ Vivijane Parisi i njenog četvorogodišnjeg sina koji su stradali još 3. avgusta, ali su njihova tela tek kasnije pronađena.

Policija na Siciliji i dalje pokušava da rasvetli sve okolnosti koje su dovele do smrti dečaka Giolea (4), čije telo je pronađeno raskomadano u šumi 16 dana nakon potrage. Za sada, svi dokazi upućuju na to da ga je majka DJ Vivijane Parisi ubila, a potom sebi oduzela život.

Dečak je nestao 3. avgusta kada ga je majka Vivijen povela da navodno kupe cipele u jednom gradiću na Siciliji. Kako se nisu vratili kući njen suprug Danijel je prijavio njihov nestanak, a posle pet dana unakaženo telo Vivijen pronađeno je u šumi kraj puta za Palermo. Potraga za dečakom trajala je još 11 dana. Njegovo raskomadano telo našli su takođe u šumi, na lokaciji udaljenoj oko 400 metara od mesta gde je locirana Vivijen.

Šta se događalo kobnog dana još niko sa sigurnošću ne može da kaže, ali se veruje da je Vivijen, koja je bila u depresiji zbog gubitka posla, dečaka zadavila, a potom sebi oduzela život skokom sa dalekovoda. Policija veruje da je to bio slučaj, s obzirom na to da su u kaseti automobila koji je vozila pronašli medicinsku dokumentaciju u kojoj je i nalaz psihijatra od prošle godine, kada je Vivijen sebi pokušala da oduzme život, ali i od marta ove godine u kojima je navedeno da je depresivna.

U jednom tunelu je imala manju saobraćajnu nezgodu, prilikom koje su na njenom vozilu izbušene gume, pa je Vivijen stala čim je izašla iz tunela.

Nadzorne kamere su pokazale da su majka i dete nakon nesreće bili živi i da su zaustavili jednu porodicu koja im je pomogla. Šta se dalje događalo, niko ne zna.

Veruje se da je prvo Gioela prebacila preko ograde, a potom je i ona krenula sa njim dublje u šumu. Potom je, kako se sumnja, dečaka zadavila i položila ga u plitku raku koju je prekrila granjem i lišćem, piše Corriere.

Očajna je tražila neku liticu u blizini sa koje bi mogla da se baci. Nekoliko stotina metara od mesta gde je zakopala sina je naišla na stub dalekovoda, sa kojeg je i skočila u smrt. Tu tezu potrkepljuju tragovi opekotina i rane po njenom telu. Policija je njen leš pronašla posle pet dana potrage, a uspeli su da je identifikuju po burmi.

Posle 11 dana pronađeno je i unakaženo telo dečaka, kojeg su najverovatnije iz rake izvukle divlje životinje i hranile se mesom.

Zar ste ovako tražili mog sina? I dok policija pokušava da rasvetli sve detalje ovog svirepog zločina, otac stradalog dečaka tvrdi da njegova žena sigurno nije ubila dečaka jer ga je previše volela.

Istovremeno, izazvao je opšti haos na društvenim mrežama objavljujući snimak na kom se vidi kako kamera prati vojnika koji je tragao za njegovim sinom.- Ovo mi je stiglo u inbox. Ne znam šta da mislim....Da li ste zaista ovako tražili mog sina? - upitao je besno Danijel.

#Italija

#Smrt

#Vivijane Parisi