AKTUELNO

Ovo joj zameraju mnogi fanovi.

Glumica Nikol Kidman rođena je na Havajima a odrasla u Australiji. Juče je napunila 53 godine, a poslednjih godina neretko ističe da baš uživa u životu i da je mnogo srećna.

Roditelji su je sa samo tri godine upisali u školu baleta, a ubrzo su shvatili da ima dara za glumu. Njeni fanovi razočarani su jer ne mogu videti kako bi inače izgledalo njeno lice da ga nije "napunila" botoksom i raznim filerima. Na sceni je više od tri decenije, pamte je po mnogim ulogama, ali isto tako pamte i njeno savršeno lice koje je, kako kažu, sad uništeno. 

Foto: Printscreen YouTube/60 Minutes Australia

Prošle godine održala je "masterklas" na kom je one koji su hteli znati više podučavala glumi i pritom otkrila zbog čega izgleda tako mladoliko. Godinama je negirala da je bila na estetskim zahvatima i korekcijama.

Iskreno, sve je na meni prirodno. Koristim samo kremu za sunčanje i ne pušim. Brinem se o sebi i ponosna sam što to mogu reći - rekla je svojevremeno, a onda je shvatila da je postalo suviše očigledno da na njoj ipak nije sve prirodno.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss

Probala sam botoks, ali mi se nije svideo konačan rezultat - priznala je.

Kao mala bila je poprilično stidljiva, priznala je i da je mucala, ali to je brzo prošlo.

Za sebe bih i dalje rekla da sam sramežljiva. Ne volim da ulazim u restorane s puno ljudi sama, ne volim da dolazim sama na zabave - otkrila je glumica jednom prilikom.

Autor: Pink.rs

#Nikol Kidman | Nicole Kidman

#botoks

#glumica