AKTUELNO

Da ne poverujete!

Nakon što je pevačica Adel izgubila 45 kilograma, njeni fanovi primetili su pevačicinu neverovatnu sličnost sa zvezdom serije "Američka horor priča" Sarom Paulson. Oni su na društvenim mrežama postavljali Adeline i Sarine fotografije na kojima njih dve zaista liče. Osim plave kose, tamnih obrva, njih dve imaju i identične crte lica. Mnogi su se zbunili, te su na osnovu pevačicinih fotografija mislila da se radi o holivudskoj glumici.

Sara je istakla da joj je iritantno što je upoređuju sa Adel, pa se našalila da joj novonastala situacija ipak ne smeta zbog pevačicine lepote.

- O ovome se priča već duže vreme. I prihvatam to što nas upoređuju. Naravno, volela bih da upoređuju moj i njen talent, da to što ja radim odlično kao i ono što ona radi, no to je teško, jer  zaista niko nije talentovan kao ona. To je ponekad poprilično iritantno, no, prihvatiću poređenja s njom, jer ona je prava lepotica. Stoga, da, prihvatam! - rekla je glumica u jednoj radijskoj emisiji.

Adel je ranije otkrila da je smršala 45 kilograma zato što je počela da trenira, prestala je da puši i smanjila konzumaciju alkohola, šećera i brze hrane. Pevačica je konačno uspela da nađe balans između uspešne karijere i majčinstva, s obzirom na to da ima sina Angela (7) sa bivšim suprugom Sajmonom Koneckim (46).

Adel je želela da bude zdravija zbog sebe i svog deteta, a pridržava se dijete koja podrazumeva unos 1.000 kalorija dnevno i paralelno radi pilates. Odlazi u nekoliko različitih teretana i to veoma rano ujutro kada se sastaje sa privatnim trenerom.

Autor: M.K.

#Adel

<
'