AKTUELNO

Nakon što je izgubila kilograme, Adel se pohvalila na društvenoj mreži Instagram gde je izazvala ogromnu pažnju.

Svetska javnost ostala je iznenađena kada je skoro pevačica Adel objavila fotografiju na kojoj se vidi da je izgubila čak 45 kilograma. Adel je ovim potezom skrenula veliku pažnju, a mnogi su se zapitali kako je ona izgubila kilograme.

Foto: Tanjug AP

Kako se navodi, pevačica se rešila viška kilograma zahvaljujući strogoj dijeti i režimu ishrane na kom je bila u proteklom periodu. Ipak, bilo je i onih koji su naveli da su za njenu promenu zaduženi i estetski zahtevi.

Foto: Tanjug AP

Ipak njenu je tajnu, otkrila je doktora Dominik Fradin Rid, koja je sarađivala sa pop zvezdom i koja tvrdi da se tajna gubitka kilograma krije ne u samo vežbanju već i u raspoloženju i mentalnom zdravlju. Adel je sarađivala sa privatnim trenerom i stručnjakom iz Los Anđelesa koja joj je udelila neke vrhunske savete kako bi se u potpunosti preobrazila. 

Foto: Instagram.com/adele

Kada je u pitanju gubitak kilograma, govorim svojim pacijentima da dijete i vežbanje sami po sebi u većini slučajeva neće biti dovoljni. Mnogi od njih koji su pokušali da smršaju izgubili su nekoliko kilograma, ali bi ih opet dobili natrag, ponekad i više nego što su imali. Za uspešno i trajno mršavljenje treba da se usredsredimo na sebe, a ne samo na to kako da brže i najlakše izgubimo na težini - rekla je doktorka.

Autor: Pink.rs

#Adel

#kilaža

#mršavljenje

<
'