AKTUELNO

Autopsijom utvrđeno da nije u pitanju ubistvo, ni samoubistvo.

Američka pevačica i tekstopisac Kejdi Grovs (30) preminula je 2. maja 2020. godine u Nešvilu. Ona je umrla prirodnom smrću, nakon što se borila sa zdravstvenim problemima nekoliko meseci ranije.

Njena porodica je nakon autopsije otkrila da se radi o prirodnoj smrti i da su ubistvo i samoubistvo odbačeni kao moguć uzrok smrti. Najavljujući lose vesti na Tviteru, pevačicin brat Kodi Grovs je otkrio da je ona patila od nekih neobjavljenih bolesti za koje javnost nije znala.

- Mrtvozornik je završio autopsiju i otkrio da tamo nije bilo znakova da je izvršila samoubistvo ili da je ubijena. Kejdi Grovs je umrla prirodnom smrću – tvitvovao je.

- Ona je imala nekih medicinskih problema prošle jeseni i naša pretpostavka pre daljeg testiranja je da su se neki od njih možda vratili – napisao je on.

Kodi je dodao da se njegova mlađa sestra radovala predstojećim mesecima i objavljivanju novog albuma.

Foto: Instagram.com/cadygroves

- Naš poslednji razgovor je bio o njenim novim pesmama. Ona mi je poslala da ih ocenim – rekao je.

Njen muzički tim je prethodnih godinu dana radio na muzičkom materijalu.

- Ljudi kojima je bila okružena su voleli muziku, smeh, kuvanje, takose a naročito njenu porodicu – napisao je njen PR menadžer u izjavi.

Njena smrt se brzo proširila u medijima, pa je njena porodica zamolila novinare i fanove da se suzdrže od spekulacija. Njen tim će nastaviti da radi na njenoj muzici i objaviće materijal ovog leta, što će biti dostupno veoma brzo na internetu.

U njenim poslednjim objavama Kejdi je govorila o svom mentalnom zdravlju tokom karantina zbog koronavirusa.

- Šesta nedelja? Za sve ovo vreme sam napustila kuću tri puta kako bih se vozila kolima da ne bih poludela – napisala je ona 16. aprila ma Instagramu.

- Nemam televizor, tako da sam bila totalno sama sa svojim mislima, strahovima, anksioznošću u svom krevetu u Nešvilu gde nema nikog drugog – dodala je.

Foto: Instagram.com/cadygroves

- Ponekad je moje psihičko stanje užasno. Kompletno sam sama i uplašena dok sam daleko od svih koje volim i jedino što mogu jeste da se uposlim i preživim sve ovo – rekla je.

- Neki dani su bolji. Znam da nisam jedina u svemu ovome jer svi isto proživljavamo, odvojeni ali zajedno – dodala je ona.

- U redu je da ste uplašeni i da postoje dani kada samo placate i kosa vamje vezana u punđu, dok ne želite da izađete iz pidžame. Ali je takođe okej da prebrodite sve dan po dan. Moje srce je uz vas – zaključila je Kejdi.

Njen brat je otkrio da je ona sada “gore” sa svojom braćom Kejsijem i Kelijem, koji su umrli 2007. i 2014. godine.Oba brata su umrla u 28. godini i obojica su umrli od prekomerne doze lekova. Dok je bila živa, Kejdi je smatrala da su oba njena brata ubijena.

Autor: M.K.

#Kejdi Grovs

<
'