AKTUELNO

Ona tvrdi da je sve unapred smišljeno, zbog čega se našla na sudu!

Zbog pisama ocu Tomasu Marklu koja su objavljena u jednom britanskom tabloidu, Megan Markl podnela je tužbu, a kako strani mediji navode - proslavljena glumica i supruga Harija izgubila je prvi spor.

Na sud ih je samouvereno odvela zbog dva članka u štampanom i tri u onlajn izdanju, međutim sudija je, pišu strani mediji, odbacio sve navode u tužbi vezane za privatnost vojvotkinje u prvoj presudi, u slučaju koji će se i dalje, kako kažu, "razvlačiti" po sudu, zbog čega je Megan sada već, kažu, na ivici nerava.

Foto: Tanjug AP/Frank Augstein

Preliminarno saslušanje ovog slučaja bilo je prošle nedelje i "na daljinu" - sudija je sedeo u sudnici, dok su se advokati i novinari uključili putem video-poziva. Advokat Megan Markl je rekao da će ona dati sve potrebne dokaze kako bi dokazala da su novine iskorišćavale njenog oca, kao i da su ih "smišljeno posvađali". 

S druge strane, advokat tabloida rekao je da ga zanima kako su to oni optuženi za zlostavljanje, sramoćenje, manipulaciju i iskorišćavanje Tomasa, ako Megan s njim nije komunicirala dve godine. Sudu je kao dokaz Megan pokazala poruke, pa predala i pismo upućeno svom ocu.

Foto: Tanjug

Radi se o njihovoj privatnoj poruci još iz vremena pre kraljevskog venčanja, kao i Tomasovoj odluci o nedolasku na ceremoniju. Markl je tada rekla da ju je pomenuti tabloid namerno posvađao s ocem, ne pokazujući pravu istinu već s isključivom zamisli da se ona ocrni u javnosti.

Autor: M.K.

#Megan Markl | Meghan Markle

<
'