AKTUELNO

Neočekivane vesti iz Bakingemske palate.

Princ Hari (35) i Megan Markl (38) sele se u Kanadu. Bliski poverenik kraljevskog para Tom Bredbi izjavio je kako Megan i Hari razmatraju svoje opcije, a jedna od njih je odlazak u Kanadu zbog čega bi se udaljili od javnog života. 

- Nakon višemesečnih razmišljanja i internih rasprava odlučili smo se ove godine za tranziciju u započinjanju nove progresivne uloge u ovoj instituciji. Nameravamo odstupiti kao 'stariji članovi' kraljevske porodice i raditi na tome da postanemo financijski nezavisni, a pritom nastavljamo u potpunosti podržavati Njeno Veličanstvo Kraljicu. Vašim se uticajima, naročito tokom poslednjih nekoliko godina, osećamo spremno za nove izazove - stoji u saopštenju.

Foto: Tanjug AP/Chris Jackson/Pool

Takođe, Bredbi je dodao kako će o planovima morati razgovarati s kraljicom Elizabetom II (93) i princom Čarlsom (71). 

S kraljevskog dvora još nisu ništa hteli da komentarišu. Podsećamo, kraljevski par za ove je praznike otputovao u Kanadu gde su ostali čak šest nedelja. Hari i Megan proveli su prvi Božić s malenim Arčijem u više od milion dolara vrednom dvorcu u Vankuveru. Megan je inače u Kanadi živela sedam godina.

- Vojvoda od Saseksa bio je čest posetilac Kanade, a vojvotkinji je bio dom sedam godina pre nego što je postala član kraljevske porodice- rekao je izvor za britanske medije.

Vojvotkinja je živela u Torontu pre nego što se pridružila kraljevskoj porodici.

Autor: Pink.rs, 24sata.hr

#Megan Markl | Meghan Markle

'