AKTUELNO

Ukoliko DNK pokaže da je zaista ćerka Merilin Monro i Džona Kenedija, procenjuje se da će dobiti 100 miliona dolara.

Tvrdnju ginekologa poznate glumice Merilin Monro koji je pre mnogo godina rekao da je Merlinka nakon dva pobačaja u junu 1961. godine rodila ćerku moglo bi da potvrdi postojanje Gladis Bejker Moris. Ona je pokrenula sudski postupak budući da je najveći deo života provela u uverenju da je dalji potomak čuvene glumice, tačnije ćerka njene rođake Meredit Bejker.

Ipak, Meredit je u martu 2014. godina na samrti priznala svojoj kćerki da je usvojena i da je zapravo plod zabranjene ljubavi između Merilin Monro i Džona Kenedija.

Foto: Pixabay.com

- Rekla mi je da se Merilin plašila da će braća Kenedi ubiti i nju i dete ako saznaju za trudnoću, tako da se porodila u tajnosti i ubrzo me nakon rođenja sakrila kod nje - otkrila je Gladis.

Nakon što je pronašla dokumenta da je zaista usvojena Gladis je privela kraju postupak dokazivanja rodbinskih veza sa jednim od najintrigantnijih parova u istoriji.

Foto: Pixabay.com

Ukoliko DNK pokaže da je zaista ćerka Merilin Monro i Džona Kenedija, procenjuje se da će dobiti 100 miliona dolara koliko se procenjuje bogatstvo čuvene glumice koje se godišnje uvećava za neverovatnih pet miliona.

Autor: Pink.rs

#Džon Kenedi

#Merlin Monro

'