AKTUELNO

Potpisivanjem ugovora sa Draganom Stojkovićem Piksijem stekli su se uslovi za definitivno kompletiranje stručnog štaba reprezentacije Srbije.

Posle dužeg razmišljanja Piksi je odredio ekipu najbližih saradnika. A, u njemu i nekoliko donekle iznenađujućih imena – uz selektora stručni tim, na klupi, činiće Saša Ilić, Bratislav Živković, Goran Đorović, Goran Čumić i Katsuhito Kinoši.

Boško Đurovski, čuveni fudbaler i trener Crvene zvezde kaže da je dugo godina sarađivao sa Piksijem i da je sa njim proveo šest najlepših godina u fudbalu, u Japanu.

Foto: Tv Vesti

- Piksi neće biti zvanično predstavljen zbog situacije sa koronavirusom. Poznajem Piksija i zaista zaslužuje da preuzme reprezentaciju. Nažalost, dolaze turbulentna vremena i sve dosad što slušamo ne ide u prilog ni reprezentaciji, ni FSS - kaže Đurovski. Dodaje da Piksi dolazi na funkciju u nezgodno vreme i da je pred njim težak zadatak.

Kaže da je FSS, bez obzira na uspehe, vukao nepopularne poteze, čime je izgubio poverenje naroda.

Foto: Tv Vesti

- Čini mi se da FSS nema strategiju i da nije dosledan. Nemoguće je steći poverenje, a sada se postavlja pitanje da li će Piksi biti sposoban da preseče i da li će moći da napravi čistku kako bi FSS, osim dobrih igrača, imao i dobre rezultate - kaže Đurovski za TV Vesti.

Ističe da je Piksi borac, čovek pobedničkog karaktera i čovek koji se ne predaje. To je njegova glavna karakteristika. Uliće, kaže, hrabrost i igračima kako bi "išli do samog kraja".

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794 Supernova - 011 SBB - 023 EON - 023 Total TV - 037 Orion - 603 Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram Youtube!

#TV Vesti