AKTUELNO

Pokazali smo da možemo da se nosimo sa najvišim ciljevima, da nosimo zlatne medalje, ali i da organizjemo svetske, sportske spektakle, rekao je Udovičić za TV Pink.

Beograd je domaćin najvećih atletskih zvezda u bacanju kugle, gde će snagu odmeriti legendarni Džo Kovač, svetski prvak i Rajan Krauzer, olimpijski šampion iz Rija.

Spektakl u Beogradu "Dobaci do 22" održava se u sklopu promocije Svetskog prvenstva u atletici u dvorani, koje će biti održano u Beogradu 2022. godine.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić rekao je za TV Pink da je Beograd još jednom pokazao da može da organizuje ovako veliku manifestaciju i ugosti najveće svetske, sportske zvezde.

On isitče da je Srbija otovrila vrata navećim sportistima iz sveta, i da je ovo prava promocija naše zemlje.

-Pokazali smo da možemo da se nosimo sa najvišim ciljevima i da nosimo medalje, pa je i normalno da Srbija bude organizator ovakvog spektakla. Beograd i Srbija jesu spermni za ovakav izazov. Otvorili smo vrata i sjajnom organizaicjom i odnosom smo stekli epitet zemlje od poveranja i koja može da ugosti najveća sportska imena – kazao je.

Osvrnuvši se na epidemiju koronavirusa, ministar Udovičić kaže da će se svi pridražvati i poštovani mere koje su date.

-Kako svima, tako i nama. Žao mi je što zbog korone ne možemo sve da organizuemo u punom kapacitetu. U planu je i da ugositmo i najbolje rvače u svetu, ali moramo da pratimo opštu epidemiološku situaciu – kazao je.

#Vanja Udovičić