AKTUELNO

Pinkova zvezdica ispričala nam je anegdotu koju je doživela sa jednim članom žirija.

U najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" od ovog petka počinje drugi krug, koji donosi i novu temu. Naime, nakon mjuzikla, tema na koju će učesnici pokušati da odgovore je muzika iz devedesetih godina. Osim što će učesnici na sceni morati da se predstave pesmom iz tog muzičkog perioda, oni treba da osmisle i scenski nastup koji će publiku podsetiti na ono što su nekada slušali i gledali.

Ovog petka ćete na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica - All Stars" od 22 časa na TV Pink gledati Amnu Alajbegović, koji će otpevati pesmu "Tek je 12 sati" grupe "ET".

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Kao i njeni drugari i Amna je odgovarala na nešto drugačija i zanimljivija pitanja.

Da li i šta pevaš dok se tuširaš?

- Pevam dok se tuširam, sve redom (smeh). Najviše volim kad je prazna kuća, ali me ništa ne zaustavlja u pevanju, ni komšije.

Čega se bojiš?

- Bojim se bolesti i ničeg drugog. Sve ostalo mogu da kontrolišem, bolest je nešto čega se najviše bojim.

Ko je tvoj idol?

- Što se tiče muzike, moj idol je Ališa Kiz. Nikad nije želela popularnost po svaku cenu i uvek je držala do sebe.

Koji je tvoj najveći blam?

- "Tropiko" bend je nastupao u Bijeljini i ja sam otišla da ih čujem, ali pošto nije bilo dometa, tata nije mogao da me dobije. U jednom momentu, Sale Cvetković je skinuo šešir i rekao "Molim te Amna, dođi do bine". Svi su pomislili da me zove kako bih pevala sa njim, a kada su se svi stišali, on je dovršio rečenicu: "Dođi do bine jer tvoji roditelji ne mogu da te nađu". Moja dva najbolja druga su došla do bine i dala Saletu moje ime, da bi on pred 10.000 ljudi pozvao da dođem na binu jer moji ne mogu da me dobiju na telefon.

Foto: TvPink Printscreen

Kad si bila mala, čime si maštala da se baviš kad porasteš?

- Uvek sam želela da budem glumica ili pevačica. U jednom trenutku sam čak želela da budem pravnik jer sam se stalno svađala po kući, ali su me ipak više privlačile te umetničke vode

Koju supermoć bi volela da poseduješ?

- Volela bih da mogu da letim.

Sa kim bi se menjala na jedan dan?

- Kad bih mogla, menjala bih se sa Bijonse definitvno.

U kojim situacijama pocrveniš?

- Pocrvenim kad me previše hvale.

Kada si poslednji put slagala i koga?

- Slagala sam nekog skoro, ali ne mogu da kažem koga, naljutio bi se (smeh).

Koji je tvoj skriveni talenat?

- Mogu da pomeram uši (smeh).

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim Amninog, uživaćete u nastupima Eme Simonović, Davida Radosavljevića, Tome Milovanovića, Bojane Radovanović, Teodore-Tare Stojanović, Leonore Gaši, Veljka Čačića, Irine Arsenijević, Sergeja Pajića, Pavla Vasiljevića i Valentine Mec zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 16. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Amna Alajbegović

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

'