AKTUELNO

Dunji su 'Pinkove zvezdice' značile mnogo, te očekuje da će i u ovoj sezoni dobiti korisne savete za dalju karijeru.

Posle četiri godine na veliku scenu šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars" vraća se Dunja Jeličić, a njen prvi nastup u petoj sezoni koja okuplja samo najbolje, gledaćete već večeras od 22 časa na TV Pink.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Iako je Dunja s vremena na vreme dolazila na snimanja "Pinkovih zvezdica" i to uglavnom kada su bila superfinala, kaže da je sada drugačije jer se uželela da peva na sceni i da se takmiči.

Mnogo se radujem jer mi je baš nedostajala scena, zabava i dobra atmosfera koja je uvek na snimanjima. Drago mi je i zbog toga što svi mi iz prethodnih sezona koji učestvujemo u ovoj 'All Stars' sezoni nismo imali priliku često da se srećemo i nedostajali su mi mnogo - rekla je Dunja.

Tokom ove četiri godine Dunja je unapredila svoj talenat, a osim što je imala mnogo nastupa, ona je bila predstavnica Srbije na dečijoj pesmi Evrovizije, što je još jedan dokaz koliko su učesnici "Pinkovih zvezdica" kvalitetni izvođači.

Porasla sam, a samim tim je i moj glas drugačiji. Naučila sam da kontrolišem svoj glas. Sada sam upisala srednju muzičku, prva sam godina na teoretskom odseku. Imala sam dosta nastupa u Beogradu i uopšte, u celoj Srbiji, predstavljala sam našu zemlju na dečijoj Evroviziji sa pesmom 'U La La La'. To je bio jedan veliki korak za mene - ispričala je Dunja.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ona jedva čeka da izađe na scenu i zapeva pred žirijem, a otkriva čiji komentar joj najviše znači.

Jedva čekam da vidim Gocinu reakciju, mislim da sam joj nedostajala. Ali nestrpljiva sam da čujem i komentare svih članova žirija - rekla je Dunja i dodala:
Kada sam učestvovala u prvoj sezoni, sve što sam pokazala bilo je neočekivano, žiri nikad nije mogao da pretpostavi koju ću pesmu pevati, da li neku baladu ili nešto bržu pesmu. Tako da ću se i u ovoj sezoni truditi da ih iznenadim.

Dunji su "Pinkove zvezdice" značile mnogo, te očekuje da će i u ovoj sezoni dobiti korisne savete za dalju karijeru.

Zahvaljujući 'Pinkovim zvezdicama' postala sam svesna sebe i svog talenta, sa učestvovanjem je došla i velika popularnost. Ovaj šou program naučio me je mnogim stvarima, dobila sam veliko iskustvo i znanje. Očekujem da steknem još iskustva, da dobijem mnogo značajnih saveta od stručnog žirija i, naravno, da se dobro zabavim - rekla je za kraj Dunja.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim nje, gledaćete i Mateju Vukašinovića, Niku Purić, Marinu Stanković, Ljiljanu Plavšić, Petra Bulatovića, Tatjanu Savatić, Žarka Pribakovića, Saru Simić, Fani Trančevu, Uroša Stankovića i Antoniju Gigovsku, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Dunja Jeličić

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

'