AKTUELNO

Nije joj bilo pravo što ju je izdala.

Burna nedelja je za stanarima Bele kuće, a voditelj Milan Milošević je tokom noći sa zadrugarima pretresao sve teme koje su obeležile ovu sedmicu. Ova diskusija je izazvala i nove svađe među pojedinim ukućanima.

Naime, za crnim stolom je došlo do žestoke svađe između Marije Kulić i Rade Vasić zbog toga što je Kulićeva optužila ovu zadrugarku da je dvolična, jer je promenila mišljenje o Bori Santani onog trenutka kada joj je on dao najveći budžet, a da je tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" izjavila da je on ukućanin koji je najviše nervira.

Foto: TvPink Printscreen

Bilo je pitanje, ko te najviše nervira u kući. On je rekla Bora, ja kažem Mića. I ja kažem Bori da je Rada rekla da joj Bora nije gotivan i on kaže "sad ću da joj radim ovo ono" i danas joj da veliki budžet... Ližete se, a ogovarate se međusobno - prekorela je Marija Radu.
Vidiš kakva si ti političarka! Da li sam ja rekla šta si ti rekla o Mići? Neću da mu kažem, šta da mu kažem - pravdala se Rada, a onda priznala da ne postoji ukućanin koga ne voli.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OVO NIJE ŠALA, BRENDON JE ZALJUBLJEN U BORU! Nataša Moskva šokirala ukućane ovim priznanjem, pa otkrila ZAŠTO JE STEKLA TAKAV UTISAK! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'