AKTUELNO

Porodica mi je pomogla - rekla je Rebeka.

Javnost je šokirala informacija da je novinarka Rebeka Popović ranije bolovala od anoreksije. Ona je sa Ognjenom Amidžićem iskreno razgovarala o njenom zdravstvenom problemu, ali i kako se izvukla iz tog perioda života.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kod mene je bila kombinacija bulimije i anoreksije. Kod mene datira to od srednje škole kada sam bila nezadovoljna sebe. Ima razloga, poput da budeš deo sredine i da budeš ono što sredina očekuje od tebe i da vrednuješ one stvari koje tvoja generacija vrednuje. Kako su godina prolazile nisam mogla da izdržim, posle nekih pet godina sam sama potražila stručnu pomoć. Porodica mi je pomogla. Moja generacije je generacija Viktorijinih anđela. Ta bolest ne bira ni doba ni građu. Uspela sam da se izvučem iz toga, ali kosa mi je opadala. Vučem od malena policistične jajnike. Mentalno ne ostavlja posledice, ali fizičke da. Na primer imam probleme sa želucem i dan-danas. Nemam tih problema već četiri godine - rekla je iskreno Rebeka, pa nastabila da priča o Mikiju Đuričiću:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pored Mikija Đurićića, ona je priznala gde sebe vidi posle Zadruge.

On počinje da me nervira. Imam potrebu da se svađam sa njim jer ti njegovi stavovi u ovom ludom svetu ne vrede ničemu. Propagiranje njegovih stavova nema smisla. On misli da samo ludi ljudi ulaze ovde. Ne slažem se sa tim. Htela bih da se posle Zadruge oprobam u ozbiljnijim novinarkim vodama, socijalna pitanja - govorila je Popovićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Rebeka Popović

'