AKTUELNO

Otvoreno pokazao simpatije.

Mnogi zadrugari, ali i gledaoci, su primetili da postoje određene simpatije između Dragane Mitar i Marka Miljkovića. Upravo je ova tema pokrenuta i u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca".

Foto: TvPink Printscreen

Da li se slažeš sa etiketom koju je Marko Miljković dobio - glasilo je pitanje za Draganu.

Podsetimo, Miljković je pre nekoliko dana od strane svojih cimera izabran za najvećeg zavodnika u Beloj kući, što je Dragana prokomentarisala.

Mene nije još zaveo. Drago mi je što je dobio tu etiketu, zavodi devojke, devojčice po kući. Volim što sam njegova drugarica. Ja se inače družim sa lepim muškarcima, ne znam što je problem da to bude tako i ovde, on je simpatičan i ok je vizuelno. Lep je muškarac, ali ne aludiram na to da bih bila sa njim, nisam to izjavila niti ću izjaviti - rekla je zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

Nedugo potom, na pitanje o Dragani morao je da odgovori i Miljković. Gledaoce je zanimalo da li mu se ona sviđa.

Dragana je jedna divna i prijatna devojka, žena. Imamo super odnos. Ona je 100% moj tip devojke, znam na šta aludiraju gledaoci, ali jednostavno između Dragane i mene se neće desiti ništa. Uvek imam tremu kad ustanem za stolom, pogotovo kada su ovakva pitanja. Ja ne volim da otkrivam emocije, ako se desi, desiće se - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

U ovo Miljkovićevo izlaganje umešala se i Luna Đogani, koja je kroz šalu rekla da je razočarana što joj se on nije poverio i ispričao joj šta oseća, te ga je čak gađala i praznom flašom.

Rekao si da se samo meni poveravaš - rekla je Đoganijeva dok ga je gađala, ali su svi shvatili da je u pitanju šala.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA PRIZNALA ŠTA OSEĆA PREMA MARKU MILJKOVIĆU: Draži mi je od Davida, jako smo bliski, VOLIM KAD MI PRIĐE! (VIDEO)

Što se tiče Dragane, imam lepo mišljenje o njoj, ali jednostavno ona je udata i ne bih baš da se tu previše mešam - zaključio je Marko.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Dragana Mitar

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'