AKTUELNO

Nešto joj poručije da se skloni od njega.

Zadrugari su večeras odgovarali na pitanja gledalaca, a goruća tema za crnim stolom bio je odnos Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Svaki put kada pokušaš da poljubiš Marka nešto se desi, ispadne novčić, padneš sa stolice... Da li misliš da je to neki znak - glasilo je pitanje za Đoganijevu.

Foto: TvPink Printscreen

Neko mi šalje vibracije da treba da se sklonim od njega. Mi smo nešto pričali, on je imao žeton koji mu je ispao, mi smo prokomentarisali da je to neki znak. Posle sam mu prišla i poljubila ga u obraz, odmah sam pala sa stolice. Shvatila sam da mi neko napolju gata i da moram da se povučem od Marka da se ne bih udavila u jezeru - našalila se Luna.

Branislav Radonić Brendon je prokomentarisao svađu koju su Luna i Adam Đogani imali sa Nadeždom Biljić, što je pokrenulo kratku raspravu.

Nađi neku drugu osobu koju ćeš da napadaš kada si nebitan, a nemoj posle da mi prilaziš i tražiš da jedeš. Divan si što želiš da me gađaju tanjirima u glavu, divan si - odbrusila je Luna.

Lepi Mića je primetio da postoji hemija između Marka i Lune, kao i da im je on dao njihov blagoslov.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: COBE NAPRAVIO HAOS U BELOJ KUĆI kada su ga prozvali da ima LJUBAVNICU: Ja sam Slobodan Batjarević, ne Radanović! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'