AKTUELNO

U ovoj sezoni Nikola očekuje da će pokazati sve što nije u prvoj sezoni i smatra da je ovo učešće veoma značajno za njegovu karijeru.

Nikola Milenković jedan je od učesnika prve sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", koji je dobio priliku da ponovo zapeva na velikoj sceni u jubilarnoj petoj sezoni "Pinkove zvezdice - All Stars", koja okuplja najbolje takmičare iz prethodne četiri sezone. Nikolin prvi nastup posle četiri godine videćete već u petak 2. novembra od 22 časa na TV Pink, kada vas očekuje druga emisija šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars".

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ovaj talentovani dečak je na samom početku otkrio kako se oseća pred ponovni izlazak na scenu , ali i šta se promenilo od njegovog prvog učešća u takmičenju koje je osvojilo region.

Osećaj je predivan, srećan sam što ću opet stati na scenu posle četiri godine. Imam pozitivnu tremu, ali se nadam da se to neće videti - rekao je Nikola i dodao:
Za ove četiri godine sam porastao, što se vidi. Promenio sam se u svakom smislu, promenio mi se glas najviše. Tremu sam prevazišao odavno, sad postoji samo to uzbuđenje jer ću posle toliko vremena ponovo stati pred žiri.

Leontina Vukomanović, Goca Tržan i Milan Stanković bili su u crvenim stolicama u prvoj sezoni kada se Nikola takmičio, zbog čega jedva čeka da čuje njihove utiske, a pozitivne reakcije očekuje i od novih članova žirija, Kristine Kije Kockar i Nataše Bekvalac.

Mislim da će se Leontina, Goca i Milan koji su bili u žiriju u prvoj sezoni, iznenaditi kada vide koliko sam se promenio i koliko mi je sada, da kažem, bolji glas. A što se tiče Kije i Nataše, nadam se da će biti oduševljene - kaže Nikola.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović, Pink.rs

On nam je ispričao i sa kojom zvezdom bi voleo da deli scenu "Pinkovih zvezdica-All Stars" i zbog čega.

Voleo bih da na sceni zapevam sa Šonom Mendezom, on nekako ima glas koji najviše pristaje mom. Mislim da bismo dobro zvučali zajedno - objasnio je Nikola.

Još nešto što je u ovoj sezoni drugačije od prethodnih, jeste i to što će emisije biti tematske, pa će svi učesnici u prvom krugu pevati pesme iz najpoznatijih mjuzikla.

Mnogo mi se sviđa što su emisije sada tematske, nećemo imati problem sa biranjem pesme i ovo je nešto potpuno novo. Moći ćemo da pokažemo koliko smo sposobni da se snađemo u različitim žanrovima muzike - kaže Nikola.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

U ovoj sezoni Nikola očekuje da će pokazati sve što nije u prvoj sezoni i smatra da je ovo učešće veoma značajno za njegovu karijeru.

Očekujem da ću u ovoj sezoni dati celog sebe, pokazaću sve što znam. Mislim da sam sada u pevačkoj fazi u kojoj ću ostati do kraja života, tako da će mi učešće u 'Pinkovim zvezdicama - All Stars' i te kako značiti - rekao je ovaj tinejdžer.

Za kraj, Nikola je pred povratak na scenu imao poruku za žiri.

Očekujte velike promene i nadam se da ću opravdati to što sam pozvan da učestvujem u šou programu 'Pinkove zvezdice - All Stars' i vaša očekivanja - rekao je Nikola.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim Nikole, ovog petka videćete nastupe Lene Stamenković, Darije Vračević, Davida Markovića, Tomislava Božovića, Milice Ilić, Katarine Radulović, Todora Kitanovićam Teodore Marković, Igora Lazarevića, Ivane Dimkovski i Isidore Mitić, zato ne propustite drugu emisiju šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 2. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Facebook stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Goca Tržan

#Kristina Kockar

#Leontina Vukomanović

#Milan Stanković

#Nataša Bekvalac

#Nikola Milenković

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičar

#Takmičenje

#Televizija Pink

'