AKTUELNO

Ne zna o čemu Marija priča.

Darko Tanasijević, novinar portala Pink.rs imao je pitanje za Mariju Kulić koje se odnosilo na svađu Miljane Kulić sa Zlatom Đurković. Marija je govorila sinoć kako ima veliki broj informacija o Zlati koje poseduje, a koje nisu tako lepe.

Foto: RTV Pink

Šta to tačno zna Marija Kulić o Zlati Đurković, zanimalo je Darka Tanasijevića, na šta je Marija odmah skočila na noge i počela da odgovara na pitanje koje je dobila od ovog pripadnika sedme sile.

O njoj lično znam da je ona kleptoman, lopov, da je njoj zabranjen ulazak u jednu severnu zemlju, da je vraćena sa granice zbog krađe šminke... O Zlati imam najgore mišljenje, mnogo loše - govorila je Marija.

Svoj stav iznela je i Miljana Kulić koja je govorila da se samo branila od Zlate, a zatim je pevačica govorila kako se njena porodica bavi ozbiljnim poslovima i da ne zna o čemu priča Marija Kulić.

Foto: RTV Pink

Ja ne znam o čemu ova gospođa priča. Ja u svom pasošu imam vize svih zemalja. Mene je nekada sramota što sedim sa Marijom i Miljanom. Nemam ja pravih reči za njih - pričala je Zlata.

Foto: RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Zlata Đurković

'