AKTUELNO

Nije mogla da se smiri.

Tokom današnjeg popodneva Jelena Krunić je u društvu svojih cimerki Lune Đogani i Rebeke Popović grcala u suzama setivši se svog preminulog oca. Ona se poverila blogerki i novinarki koliko joj je teško poslednjih dana ali i koliko je sve ovo loše uticalo na njenu majku.

A kako je sutra tri meseca otkako je otišao na večni počinak, Krunićevoj je jako teško pa je poželela da mu zapali sveću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kako ću da preživim dan. Moram da zapalim tati sveću. Hoću da izbacim ovo iz sebe. Ja se ne kajem ni zbog čega, napravila sam s*anje. Ali znam koliko se ona nervira kući. Boli me ku*ac što se ja kidam, ona se duplo više kida. Ona je tatu sve držala tu, bila je jaka i onda odjednom predinfraktno stanje, a ja sam ovde. Ja branim njihovu vezu, sada će klipovi. Ja vadim tuđa du*eta. Sve je bilo dobro i odjednom... Ja spavala, ona me probudila - ispričala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim toga, Jeleni je krivo što se desila situacija sa Markom Petruševićem, jer i pored svih problema koje ima usledile su i provokacije zbog vrele akcije koje je imala sa ovim zadrugarom.

Pročitajte još: MENI JE DOVOLJNO SAMO DA JE GRLIM: Bora pokazao simpatije prema Miljani Kulić, NOVA ROMANSA NA POMOLU?! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jelena Krunić

'