AKTUELNO

Dala svoje viđenje na celokupnu situaciju!

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson sinoć su u Zadruzi napravili pravi haos. Naime, Đekson je ušao u impresivni grad nadomak Beograda kao gost na žurki, a Mina mu se veoma obradovala, te se cele večeri nije odvajala od njega. Oni su se u jednom trenutku osamili u hotelu gde je sve prštalo od strasti, pa su tako imali seks prvo u tuš kabini, a zatim i u sobi, na krevetu.

Foto: RTV Pink

Očigledno je da među njima još postoje neke emocije, a to misli i Minina majka, Ivana Vrbaški, koja je za portal Pink.rs dala svoje viđenje ove situacije:

Pa to je bilo za očekivati (smeh). Videli smo svi sinoć da je ona bila presrećna kada je ugledala Đeksona, nije se odvajala od njega cele večeri i ono što su radili nije ništa loše, bolje da vode ljubav nego rat - rekla je Ivana i dodala:
Mogu Đekson i Mina da pričaju šta hoće i da se pretvaraju da su ravnodušni jedno prema drugom, očigledno je da nije tako i da su osećanja među njima jaka. Ona može da ima jednog, drugog, trećeg, Đekson je taj koji je njoj najvažniji, može da se pretvara koliko hoće, nju sve tamo podseća na njega, svi znamo kakvi su oni bili u Zadruzi 1. Nju osuđuju Miljana i Marija što stalno menja momke, pa šta, nek' je ona meni živa i zdrava - rekla je Ivana.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: PROBUDILI STARE STRASTI: Mina tokom S*KSA sa Đeksonom POZDRAVLJALA NJEGOVU DEVOJKU! Pridružili im se Luna i Miki! (VIDEO 18+)

Autor: N. Vujčić

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'