AKTUELNO

Dobio ovacije svojih cimera.

Zadrugari su danas dobili pismo u kom im je Veliki šef poručio da je vreme za porodični sastanak na kom je potrebno da ocene kako se Bane Čolak pokazao kao vođa ove nedelje, s obzirom na to da se njegov mandat bliži kraju.

Foto: RTV Pink

Sastanak je otvorio Lepi Mića koji je izjavio kako je ovo bila najprljavina nedelja u "Zadruzi", a to se nije svidelo Zerini Hećo, Banetovoj devojci, koja je izašla sa sastanka. Nakon Miće, svoje stavove iznosili su i ostali ukućani.

Foto: RTV Pink

Mogu da kažem da je ovo jedini pravedni gazda. On je pravedno delio stvari... Ono kada je bila pica... Treba svi da se ugledaju na njega - rekao je Marko Stolić.

Foto: RTV Pink

I ostali ukućani su bili sličnog stava kao Marko, a tokom izlaganja Miljane Kulić došlo je do varnica između nje i novog zadrugara Saleta Trua. Miljana je govorila kako je danas čistila polovinu sobe, a onda je reper reagovao.

Foto: RTV Pink

Šta pričaš ti, šta me boli uvo šta ti čistiš! Tvoja majka i ti nervirate sve ovde, nisam ni dva dana ovde, a idete mi obe na k*rac. Mrzim te kao bivšu! - vikao je Sale, posle čega je dobio ovacije svojih cimera.

Kako je izgledao ovaj deo, kao i ceo sastanak možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'