AKTUELNO

Posle svađe, sve je slađe.

Ljubavna veza Baneta Čolaka i Zerine Hećo veoma je turbulentna u poslednje vreme. Oni se često svađaju, a svađe su se nastavile i posle posete njegove majke Jasmine Čolak koja je sinu poručila da ga Zerina ne voli.

Foto: RTV Pink

Noćas se dogodila i nova svađa između ovog ljubavnog para, a Zerini se nije svidelo ono što je Bane pričao tokom pitanja novinara, kao i što je otkrio neke od detalja svog odnosa sa Marijanom Zonjić o čemu možete više čitati OVDE.

Foto: RTV Pink

Nakon burne svađe koju su imali u "Hotelu Zadruga" kada je Zerina poručila Banetu da ga ljudi gledaju kao "sprdnju" i da je on guši, Čolak je odlučio da smiri celu situaciju pa je tako prvo masirao noge svoje devojke, da bi završili u strasnom zanosu na krevetu.

Foto: RTV Pink

Bane je svoju ruku u jednom momentu stavio na Zerinine intimne regije i ljubio je po grudima, a s obzirom na to da nisu mogli da se obuzdaju, odlučili su da se zajedno tuširaju. Tokom zanosa pod tušem, ove ukućane je prekinuo Lepi Mića koji je ušao u hotel kako bi pozajmio slatkiše od svojih cimera.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'