AKTUELNO

Maneken je izrazio želju da ponovo ostvari bliskost sa folkerkom, od koje se udaljio onog trenutka kada je u Belu kuću stigla njegova bivša devojka Katarina Keti Ristić.

Nedugo nakon što je Olja Bajrami sa Rebekom Popović u dnevnoj sobi komentarisala Keti Ristić i Tomu Panića, pridružio im se upravo maneken iz Svilajnca, o kojem su ćaskale, i Jovica Putniković. Zadrugari su razgovarali o emotivnim trenucima koje će potencijalnno doživeti tokom boravka u "Zadruzi", a najviše su razmišljali o tome kako će reagovati ukoliko budu bili u prilici da tokom praznika, posle nekoliko meseci boravka u rijalitiju, u Beloj kući ugledaju nekog od svojih najmilijih.

Foto: TvPink Printscreen

- Poljubiš, kažeš: "Volim te", mama te pogleda, ti se isplačeš, ona ode i ćao, to je to - objasnila je Olja Bajrami, čije mišljenje nije delio Toma Panić koji, kako tvrdi, nije tako lak na suzama.

- Ali, ja ne plačem. Na tu temu, da vidim majku - ne - uveravao ju je Panić, međutim bezuspešno, budući da mu bivša devojka nije poverovala.

Foto: TvPink Printscreen

- Znam da ne plačeš. Ti si, inače, poznat po atentatima i hladnokrvnosti - našalila se Olja sa Tomom, što ga je inspirisalo da sa devojkom, sa kojom od trenutka kada se Keti uselila u "Zadrugu" nije u najsjajnijim odnosima, ponovo otpočne komunikaciju i zamoli je za malo nežnosti.

- Ti to mene zaj*bavaš nešto? Umesto da me zagrliš, ti me podj*bavaš. E, majko moja - kukao je maneken, koji je Olji objasnio da ne treba da se ustručava zbog Keti.

- Dođi! Ja nemam devojku, slobodan sam čovek. Ona veze sa mnom nema - ubeđivao ju je Toma koji je, ipak, rešio da stvari istera na čistac kako Bajramijevoj ne bi nesvesno ulio lažnu nadu.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne brini, ne vraćam se na staro! Ja reko' da vidim hoćeš li, ne znam. Vidim, nešto me čačkaš, pa da pitam šta ti je - objasnio joj je nasmejani Toma.

Njihov razgovor pogledajte u nastavku:

D. T.

#Jovica Putniković

#Katarina Ristić

#Olja Bajrami

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

'