AKTUELNO

Ukućani se odlično zabavili.

Zadrugari su danas dobili veoma zanimljiv i kreativan zadatak od strane Velikog šefa koji ih je o pravilima ovog zadatka obavestio kroz pismo. Međutim, pre nego što je ovonedeljni vođa Vladimir Tomović pročitao pismo, morao je da okupi sve ukućane za stolom.

Foto: RTV Pink

Ne čitam pismo dok se svi ne okupite! Piše velikim slovima da moramo svi da budemo za stolom - pričao je Vladimir svojim cimerima.

Foto: RTV Pink

Stanari "Zadruge 2" ozbiljno su shvatili ove reči zbog čega su se momentalno svi okupili za crnim stolom u dnevnoj sobi, a Rada Vasić se u tim trenucima rasplakala. Kada su se svi skupili Vladimir Tomović je počeo da čita ono što je pisalo u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, s obzirom na to da verujemo da umete da budete duhoviti i kreativni, odlučili smo to i da proverimo. Zadatak se sastoji iz toga da se vizuelno prerušite u zadrugara koji sedi sa vaše desne strane, a zatim i izimitierate tu osobu. Za prerušavanje imate samo pet minuta - pisalo je u pismu.

Foto: RTV Pink

Zadrugari su odmah skočili na noge kako bi se pripremili za imitacije svojih cimera, a nakon pet minuta ponovo su se svi našli za stolom kako bi počeli sa izvršavanjem ovog zadatka.

Foto: RTV Pink

Ukućani su se odlično zabavili, a mnogima su pažnju skrenule imitacije Rade Vasić, koja je imitirala Staniju, Stanije Dobrojević koja je imitirala Vladimira Tomovića, Cobeta koji je imitirao Radu Vasić, kao i Lepog Miće koji je imao zadatak da imitira Minu Vrbaški.

Foto: RTV Pink

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'